No to luzik, zajmuje się takimi samochodami na codzień. Samochód był zapewne autkiem służbowym jednego z pracowników, oni ich tam nie katują, nie mogą.kostek_ja pisze:Na BMW AGMarcin_Os pisze:Był zarejestrowany na BMW AG czy na dealer'a?
M3 Competition
Re: M3 Competition
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Kolejna dobra wiadomość. Chyba lepjej trafić nie mogłemMarcin_Os pisze:kostek_ja napisał/a:
Marcin_Os napisał/a:
Był zarejestrowany na BMW AG czy na dealer'a?
Na BMW AG
No to luzik, zajmuje się takimi samochodami na codzień. Samochód był zapewne autkiem służbowym jednego z pracowników, oni ich tam nie katują, nie mogą.

Dzisiaj trochę podriftowałem i szpera faktycznie robi różnice, i to duuużą. 

Masz blachy WPL 93UP ?
Nie, to nie moje. Umyłem dzisiaj M3. Jutro zrobie zdjęcia i wstawie. Teraz mam zimowe 18", ale i tak wygląda pięknie 

Widziałem je ostatnio i myślałem, że to może być Twoje.
Nie przyglądałem się mu, ale podobno to CP.
Nie przyglądałem się mu, ale podobno to CP.
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Skoro w tym kolorze to musi być Competition. Spotkaliśmy kiedyś z Mateushem tą WPL. Gość jest z Płocka, ale chyba studiuje w Wawie. Miał się pojawić na forum, ale chyba zapomniał 

Super furka , szczegulnie podoba mi sie ta kierownica
, a ze tak zapytam jakie tam masz teraz felgi wsadzone 17 czy 18 ?? przypuszczam ze 18 co bo 17 to tak srednoo wchodza na te tarcze z przodu ??

kostek_ja, zacna sesja
generalnie fajnie, bo bogato.. ..tylko jeszcze ten szyberdach!
eMeczka gotowa na mtrack!

generalnie fajnie, bo bogato.. ..tylko jeszcze ten szyberdach!
eMeczka gotowa na mtrack!

To są 18, 17 nie wchodzą na przód.bako_21 pisze:a ze tak zapytam jakie tam masz teraz felgi wsadzone 17 czy 18 ?? przypuszczam ze 18 co bo 17 to tak srednoo wchodza na te tarcze z przodu ??
Uważam że jest zbędny, nawet jakbym sam wybierał opcje to bym złożyłbym tak samo.Szczep pisze:..tylko jeszcze ten szyberdach!
W niedziele mam nadzieje na zacniejsząSzczep pisze:zacna sesja![]()

GotowaSzczep pisze:eMeczka gotowa na mtrack!
Sprawdzałeś?kostek_ja pisze:To są 18, 17 nie wchodzą na przód.
Pytam, bo mam 17, jeszcze nie zakładałem, a mam taki zamiar przed wyjazdem do Ułęza.
Nie nie sprawdzałem, ale mi tak mówił Niemiec z bmw gdzie kupowałem M3. Ale jeżeli masz zwykła wersje to wejdą.69 pisze:kostek_ja napisał/a:
To są 18, 17 nie wchodzą na przód.
Sprawdzałeś?
Pytam, bo mam 17, jeszcze nie zakładałem, a mam taki zamiar przed wyjazdem do Ułęza.